Jun 17, 2006

Invitatie participare la schimburi de tineret in lunile iulie si aug

Dragi prieteni,

Asociatia Tineri Parteneri pentru Dezvoltarea Societatii Civile participa in aceasta vara la mai multe schimburi internationale desfasurate in mai multe localitati de pe teritoriul Turciei.Intrucat mai avem locuri disponibile pentru doua dintre aceste schimburi ,va invitam sava petreceti o parte din vacanta alaturi de noi.

Perioada :14-23 iulie 2006 -schimb de tineret in capitala Turciei,Ankara.
Titlul proiectului :"Hidden Silver"

Tema proiectului :participantii din mai multe tari vor fi initiati in taina mestesugurilor traditionale din zona Ankara,respectiv prelucrarea argintului pentru realizarea de bijuterii(atasat la acest e-mail gasiti cateva imagini cu obiecte realizate din argint).Totodata vor avea loc vizite si excursii la muzee si localitatile inconjuratoare Ankarei.
Participantii romani :4 persoane+ 1 lider de grup
Costuri :cazarea(hotel), masa(3 mese /zi), viza de intrare in Turcia si excursiile si vizitele locale sunt suportate de catre organizatia gazda.Totodata sunt acoperite si o parte din cheltuielile de transport international .
In acest moment mai sunt disponibile 2 locuri.


Perioada: 19-27 august 2006-schimb de tineret in localitatea Batman(Turcia)
Titlul proiectului:"Hasankeyfi-the capital of civilizations"
Tema proiectului:participantii din Spania,Romania,Bulgaria si Turcia vor discuta in cadrul unui seminar impactul istoriei asupra viitorului unei civilizatii(programul actiunii il gasiti atasat acestui e-mail).Locul dezbaterilor va fi un vechi castel assirian inconjurat de un lac superb.
Participantii romani :6 persoane+1 lider de grup
Costuri :cazarea(hotel), masa(3 mese /zi), viza de intrare in Turcia si excursiile si vizitele locale sunt suportate de catre organizatia gazda.Totodata sunt acoperite si o parte din cheltuielile de transport international.
In acest moment mai sunt disponibile 3 locuri.
Toti cei interesati si doresc sa afle mai multe detalii,sunt rugati sa ne contacteze la urmatoarea dresa de e-mail : tineriparteneri@yahoo.com
sau telefonic la nr.0721627062 - Mihaela
De asemenea ,daca doriti,va invitam sa va inscrieti in baza noastra de date pentru a facilita o mai buna comunicare intre asociatie si toti cei interesati.Inscrierea poate fi facuta la : http://www.youngpartners.ro/formular.html sau in grupul de discutii :schimburidetineret@yahoogroups.com
Intra pe site si inscrie-te in baza nostra de date. Acestea vor ramane pur confidentiale si ne vor ajuta sa te tinem la curent cu toate actiunile desfasurate. Accesand site-ul poti deasemenea vedea actiunile deja desfasurate si , pentru cei care nu cunosc detalii despre programul de tineret, pot vedea ce implica munca de voluntariat intr-o organizatie de tineret si care sunt satisfactiile.


Best regards,
Alin Costescu

ASOCIATIA TINERI PARTENERI PENRU DEZVOLTAREA SOCIETATII CIVILE

Suntem un grup de tineri energici, cu initiativa , deschisi provocarilor , cu foarta multa imaginatie si gata de a accepta orice provocare. Suntem implicati in munca de tineret care doreste a implica tineri din intreaga Europa ,cu sprijinului Comisiei Europene. Stabilim contacte , gratie proiectelor pe care le desfasuram, cu organizatii de tineret din intreaga Europa , activitatea noastra vizand organizarea in tara a unor schimburi de tineret , dar si participarea in afara tarii la asemenea schimburi , cu scopul de a cunoaste mai bine tinerii din Europa, preocuparile lor, stilul de viata , modul de a gandi. Impreuna am creat lucruri minunate, care ne-au ajutat atat pe noi, dar si pe cei din jurul nostru.
Daca te intereseaza, daca iti pasa, daca doresti sa cunosti, daca doresti sa intri intr-o lume a tineretii fara frontiera, in care toti sa fim uniti in diversitate, atunci FII PARTENERUL NOSTRU !

www.youngpartners.ro

[sursa infoupb]