Jun 11, 2006

Summer Activities v3.0 (pentru studentii de la Automatica si Calculatoare)

In aceasta vara se va desfasura a 3-a editie a programului Summer Activities in cadrul laboratorului Microsoft, adresat exclusiv studentilor de la Automatica si Calculatoare.

Programul se desfasoara intre 15 iulie si 2 august, timp in care, studentii implicati vor dezvolta un News Aggregator beneficiind de sprijin teoretic si practic din partea echipei laboratorului. Pentru aceasta se vor folosi cele mai noi tehnologii:

· Visual Studio 2005

· .NET Framework 2.0

· Windows Presentation Foundation (Avalon)

· _Expression Interactive Designer

In cadrul programului se vor sustine prezentari pe tema tehnologiilor folosite, trasandu-se astfel un roadmap care ii va ajuta pe participanti sa treaca de la scrierea celor mai simple functii ale programului pana la momentul finisarii acestuia.

Programul se va bucura de prezenta unor personalitati din lumea IT ce vor sustine prezentari ale tehnologiilor implicate in proiect.

La finalizarea proiectului va fi ales cel mai bun program si va primi un premiu din partea Microsoft Romania. Toti membrii echipelor care finalizeaza programele, vor primii din partea laboratorului Microsoft o diploma de participare si, daca au nevoie, adeverinta de practica pentru facultate.

http://weblogs.studentclub.ro/tiberiur/archive/2006/06/09/3256.aspx

[sursa infoUPB]