Oct 2, 2006

CFA: Transnistria - Regional Security. Challenges and Opportunities

Catre cei interesati:

In contextul programului "East-East: Partnership Without Borders" desfasurat de Open Society Foundation, Initiativa Euro-Altantica - Generatia 2002 din Moldova organizeaza, in cooperare cu Consiliul Euro-Atlantic din Romania si aripa de tineret a Consiliului Atlantic din Ucraina, proiectul "Transnistria - Regional Security. Challenges and Opportunities" (Pentru detalii va rugam sa consultati documentul atasat).

Consiliul Euro-Atlantic Romania doreste astfel sa constituie echipa care va implementa componenta nationala a acestui proiect. Cautam 4 studenti/studente in anii 2-4 interesati de problematica Transnistriei, cu cunostinte foarte bune de limba engleza, care sa se implice activ in urmatoarele activitati:
- participarea la grupul de lucru care va avea loc la Kiev, in Ucraina, intre 19-21 octombrie 2006;
- organizarea grupului de lucru care se va desfasura la Bucuresti intre 2-4 octombrie 2006;
- participarea la conferinta care va avea loc la Chisinau, in Moldova, intre 22-26 noiembrie 2006.

Toate costurile asociate participarii in strainatate (viza, cazare, transport cu avionul/trenul) vor fi acoperite, studentii urmand sa primeasca de asemenea un travel stipend in valoare de 50 USD pentru fiecare conferinta.

Toate cele trei structuri organizatoare sunt membre ale Asociatiei de Tineret a Tratatului Atlantic (Youth Atlantic Treaty Association) - detalii puteti obtine
la adresa www.atlantic- youth.org. In functie de rezultatele membrilor echipei, este posibila participarea de asemenea in luna decembrie la Adunarea Generala YATA, si propunerea pentru ocuparea unui post in cadrul Consiliului Director al acestei organizatii.

Cei interesati sunt rugati sa trimita un CV si o scrisoare de intentie de maxim o pagina la adresa apaun@casanato. org, pana marti, 3 octombrie, ora 11.00 AM. Persoanele selectate vor fi contactate telefonic pana joi, 5 octombrie, ora 11.00 AM, urmand a se stabili detaliile contributiei fiecarui participant la proiect.

Toate cele bune,
Alina Paun

[sursa infoassp]