Jun 14, 2008

Incep inscrierile la Universitatea de Vara 2008

*Universitatea de Vara - cel mai mare program national de educatie nonformala pentru tineret se desfasoara in perioada 1 iulie - 19 septembriela Mamaia si Paraul Rece in organizarea ANSIT. **Programul este conceput ca un pachet integrat de servicii de training, structurat pe 20 moduleacreditate si neacreditate vizand teme de interes pentru tineri. Inscrierile incep pe 16 iunie si continua pe tot parcursul programului.

Sunt invitati sa participe elevi, studenti, tineri defavorizati, tineri din mediul rural, voluntari ai organizatiilor neguvernamentale de tineret, tineri recomandati de o Institutie Publica (Scoala, Liceu, Universitate, Directie/Birou de Asistenta Sociala Judetean, etc.), tineri din centrele de plasament.

Absolventii cursurilor acreditate vor beneficia de recunoasterea competentelor si a cunostintelor asimilate, prin eliberarea unui certificat de specializare/ initiere.
*
Pentru mai multe detalii: *Brosura UV 2008
*
http://www.ansitrom ania.ro/index. php?page= noutati_presa& ArticolID= 57
http://ansitbrasov. ablog.ro/ 2008-06-13/ universitatea- de-vara-ansit. html


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.