Jun 16, 2008

Scoala de Vara "Rebranding Romania" ddl 22 iunie Sunday, June 15, 2008 6:56 PM

Coloreaza Romania cu ideile tale
“Ideile sunt materia prima a progresului” B.C. Forbes


Scoala de vara “Romania Sec. XXI”, un proiect al organizatiei studentesti VIP Romania, se va desfasura in perioada 30 iunie-13 iulie, in Bucuresti, si isi propune anul acesta sa coloreze Romania cu ideile tale.

Tema celei de a 9-a editii este “Rebranding Romania”, iar timp de 2 saptamani, 25 de studenti din diferite centre universitare ale tarii vor analiza teme cum ar fi existenta PR-ului de tara, autenticitatea valorilor romanesti sau diferentele dintre brandul de tara si cel de produs.

Pentru a aplica, trebuie sa completezi formularul pe care il poti descarca de pe site-ul www.scoaladevara. com, si sa il trimiti impreuna cu cv-ul tau si eseul pe tema ” Se practica brandingul de tara in Romania?”

Adresa la care trebuie sa trimit aceste materiale este romaniasecoluluixxi @gmail.com, iar data limita: 22 iunie, ora 23:59. Nu avem taxa de participare, astfel incat nu iti mai ramane decat sa aplici si sa fii unul dintre cei 25 de participanti. Poti afla mai multe detalii vizitand blogul www.rebrandingroman ia.wordpress. com .

Nona Beicu
PR manager
VIP Romania
0741018339
nona.beicu@viproman ia.ro
www.vipromania. .ro


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.