Aug 11, 2008

Burse doctorale prin Fondul Social European

SCOALA NATIONALA DE STUDII POLITICE SI ADMINISTRATIVE

ANUNTA

ACORDAREA A 40 DE BURSE DOCTORALE IN 4 DOMENII FUNDAMENTALE:

STIINTE POLITICE

STIINTE ADMINISTRATIVE

SOCIOLOGIE

STIINTE ALE COMUNICARII


Cuantumul burselor este de 1850 de lei lunar pentru 28 de luni si 3700 de lei lunar pentru 8 luni de mobilitati doctorale la Universitati de prestigiu din Uniunea Europeana.

Bursele sunt acordate prin proiectul "Burse doctorale in sprijinul cercetarii: Competitivitate, calitate, cooperare in Spatiul European al Invatamantului Superior ", proiect aprobat in cadrul Programului Operational Sectorial de Dezvoltare a Resurselor Umane şi co-finantat de Fondul Social European.

De asemenea, proiectul prevede sprijinirea doctoranzilor pentru participarea la conferinte internationale prin decontarea cheltuielilor de transport si cazare.

Informatiile cu privire la conditiile de admitere la doctorat se gasesc pe www.snspa.ro la sectiunea Admitere/ Studii universitare de doctorat.Pentru informatii suplimentare – persoana de contact Mihaela COSESCU – e-mail mihaelap@gmail. com

Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.