Aug 20, 2008

Concurs pentru informare si educare ecologica cu premii [DL: 30 sep]

18 August 2008 - Grupul de initiativa ecologica EcoSemnal, prin Naturalist.ro si EcoMagazin.ro lanseaza prima editie a concursului "Educ si informez in mediul meu
inconjurator" . Invitam pe toti aceia care iubesc si respecta natura sa participe la protectia mediului pe o cale simpla, la indemana oricui, folosind doar propriile cuvinte.

Participantii sunt rugati sa scrie articole cu un grad mare de utilitate sau care sensibilizeaza si indeamna la actiune, despre natura si ecologie, ganduri personale, idei originale si inovatoare in domeniul protectiei mediului. Pe aceasta cale dorim ca Naturalist sa ofere o motivatie in plus pentru membrii comunitatii ecologice si bloggerii de participa la informarea si educarea publicului.

Articolele vor putea fi inscrise si votate pe toata durata desfasurarii concursului pe website-ul www.naturalist. ro, urmând ca la sfârsitul lunii septembrie articolele castigatoare sa fie selectate de un juriu format din reprezentanti ai:

Grupului Civic Bucuresti
Adevarul Verde
Revista EcoPeople
Revista Verde Crud
Revista Remedio
Asociatia Bio Romania
Asociatia EcoAssist
Asociatia Salvati Delta
Asociatia Mai Mult Verde
Asociatia Viitor Plus

Inscrierea articolelor in concurs se poate face la adresa http://www.naturali st.ro/submit prin simpla adaugare a adresei web unde articolul a fost publicat, urmând instructiunile. Publicarea articolelor se poate face pe EcoMagazin.ro, intr-un jurnal ecologic personal, nume.ecosapiens. ro, in cadrul comunitatii EcoSapiens.ro sau chiar pe bloguri personale, cu mentiunea ca acesta participa la
concursul "Educ si informez in mediul meu inconjurator" .

Un participant poate inscrie mai multe articole in concurs si poate avea astfel mai multe sanse de castig, dar va primi un singur premiu, pentru cel mai bine clasat articol.

Premiile Concursului
Locul 1 - O bicicleta Chopper oferita de Lowriders.ro
Locul 2 - Un Aparat Foto Nikon Coolpix P50 oferit de Altshop.ro
Locul 3 - Un Binoclu Nikon 8x25 Sportlite oferit de MagazinulTau. ro
Locul 4 - O masina de facut paine + 7 kg de faina ecologica oferit de Shalom Bio Food
Locul 5 - Un pachet de produse bio in valoare de 200 ron oferit de Magazinul Leacul
Locul 6 - Un storcator de fructe oferit de Pro Solar - Panouri solare
Locul 7 - O statie meteo analogica oferita de Magazinul online InAvantaj.ro
Locul 8 - Un lampas solar oferit de Carpat Energy
Locul 9 - Un incarcator pentru telefonul mobil actionat manual oferit de Carpat Energy
Locul 10 - Cartea "Planul B 2.0 - Salvarea unei planete sub presiune si a unei civilizatii in impas", autor Lester R. Brown din Libraria de carti ecologice EcoMagazin

Inscrierea articolelor in concurs are loc in perioada 15 august - 30 septembrie, urmând ca articolele câstigatoare sa fie selectate pe baza unui algoritm ce va tine cont atât de voturile publicului cât si de preferintele juriului.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa vizitati pagina concursului:
http://www.naturali st.ro/concurs/ ro

Ionut Parausanu
0727 769 509
Eventuale raspunsuri sau intrebari va rugam sa le trimiteti pe adresa concurs@naturalist. ro ,nu trimiteti mesaje pe adresa de yahoo. http://www.naturali st.ro/


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.