Aug 18, 2008

Premiul St. Andrews pentru Mediu [DL: 31 oct]

Premiul St. Andrews pentru Mediu reprezinta o initiativa internationala a companiei de energie integrata ConocoPhillips si a Universitatii St. Andrews din Scotia. Scopul acestui premiu este de a promova implementarea ideilor si solutiilor inovatoare in domeniul mediului. Lucrarile trebuie sa combine stiinta, realitatea economica si acceptabilitatea politica si sa aiba potential de aplicabilitate pe scare larga.

Universitatea St. Andrews ofera 125.000 de euro celor mai bune trei proiecte de mediu care se inscriu in concursul international aflat la cea de-a 11-a editie. Editia 2009 a concursului initiat de Universitatea St. Andrews si compania energetica ConocoPhillips pune la bataie un premiu de 75.000 de euro pentru cel mai bun proiect de mediu. Urmatorii doi clasati primesc cate 25.000 de dolari.

De la lansarea sa in 1998, concursul a atras peste 2.000 de proiecte din 50 de tari, care abordau domenii precum energiile regenerabile, probleme de sanatate si apa sau aspecte privind reciclarea si deseurile.

Data limita pentru depunerea propunerilor de proiecte este: 31 octombrie 2008

Informatii detaliate:
http://www.thestand rewsprize. com/awards/ index.htm


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.