Aug 9, 2008

CfA: Scoala de vara Voluntariat si Asociativitate - Costinesti [DL: 14 august 2008]

Datorita importantei de care se bucura voluntariatul la nivel mondial si in special la nivel european, Parlamentul European a hotarat ca anul 2011 sa fie declarat Anul European al Voluntariatului. Pe acest fond Autoritatea Nationala pentru Tineret a inclus in planul Scolii de Vara "CosTINesti" 2008 si un modul care sa faca referire la activitatea de voluntariat in Romania.

Modulul "Voluntariat si Asociativitate" , care se va desfasura in perioada 20 -27 august 2008 la Costinesti, este organizat in parteneriat cu organizatiile de voluntariat din Romania si isi propune sa intreprinda consultari semnificative cu acest sector, in vederea elaborarii unor planuri si strategii pentru recunoasterea, valorizarea, sustinerea, facilitarea si incurajarea activitatii de voluntariat.

Participanti: tineri cu varsta intre 14 - 35 ani. Selectia se va face in baza unui Formular de aplicatie, a unui eseu cu tema „Voluntariat Alt-Fel" (dezvoltarea unei idei inovative si posibile aplicatii) si a unui joc de perspicacitate, care vor fi transmise pana la data de 14 august 2008. Eseul va avea maxim 4 pagini, scrise in Word, Times New Roman, Font 12. Acestea se vor transmite la adresa de e-mail:
voluntariatsiasocia tivitate@ gmail.com

Masa si cazarea participantilor se vor asigura de catre ANT, in cadrul Complexului Hotelier Corsa, Costinesti.

Persoane de contact:
Rodica Puiu - consilier DPTICP-SAT, e-mail: rodica.puiu@ gmail.com
Silviu Caraba - consilier DPTICP-SAT, e-mail: silviucaraba@ yahoo.com

Informatii
suplimentare: http://www.e- tineret.ro/ index.php? page=articol& id=608


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.