Aug 9, 2008

COMPETITIE: Shake your rights [DL: 14 nov]

“Shake your rights” este o competitie internationala de afise lansata de organizatia ART for The World Europa impreuna cu NABA – Nuova Accademia di Belle Arti - Milano, sub patronajul Biroului Inaltului Comisar pentru Drepturile Omului si a Ministerului Italian al Invatamantului Superior si Cercetarii, cu ocazia aniversarii a 60 de ani de la Declaratia Universala a Drepturilor Omului. Competitia se adreseazã studentilor inscrisi intr-o institutie de arte frumoase.

Studentii sau grupurile de studenti formate din maximum 5 persoane trebuie sa aleaga maximum 6 teme si sa faca un afis pentru fiecare tema aleasa: Demnitate si Justitie, Gen, Participare, Dezvoltare, Cultura si Mediu. Acestea sunt valorile de baza ale unei comunitati globale si studentii sunt rugati sa isi exprime punctele de vedere.

Data limita: toate lucrarile trebuie sa fie trimise pana pe 14 noiembrie 2008. Juriul va selecta castigatorul pana pe 30 noiembrie si expozitia celor mai bune 30 de afise va avea loc la Milano si Geneva.

Mai multe informatii:
http://www.shakeyou rrights.org

Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.