Aug 20, 2008

STEPdoc - Burse de mobilitate pentru tineri cineasti [DL: 1 septembrie 2008]

Fundatia Ratiu din Londra ofera din nou doua granturi de mobilitate STEPdoc 2008, in valoare de 1.500 de lire sterline fiecare, pentru tinerii cineasti documentaristi din România. Aplicatiile se primesc pana la 1 septembrie 2008 (data postei), deci e cazul sa va grabiti!

STEPdoc este un program al Fundatiei Ratiu care urmareste sa revigoreze filmul documentar românesc, prin stimularea abordarii unor subiecte relevante si a inovatiei artistice. Castigatorii granturilor anuale, doi cineasti români aflati la inceputul carierei, vor intra in contact, timp de o luna, cu cultura documentarului britanic, pentru a dezvolta un proiect propriu de film documentar cu potential international. Grantul de mobilitate STEPdoc va fi folosit pentru cercetarea individuala a unui proiect care implica un subiect din Marea Britanie si / sau pentru a lua legatura cu companii de productie din Marea Britanie, in vederea
dezvoltarii unui proiect de film comun. Pe plan mai larg, STEPdoc ofera castigatorilor sansa de a dobandi inspiratie, prin participarea la efervescenta cutura a documentarului din Marea Britanie.

Selectia proiectelor castigatoare va fi realizata de consiliul consultativ al Fundatiei Ratiu, iar castigatorii vor fi anuntati in scris. Aplicatiile vor fi trimise pe adresa:

Nicolae Ratiu, Chairman
The Ratiu Foundation
8th floor, 54-62 Regent Street
London W1B 5RE, England, UK

Puteti afla mai multe informatii despre STEPdoc 2008 trimitand un e-mail la adresa mail@ratiufamilyfou ndation.com sau vizitand site-ul: http://www.ratiufam ilyfoundation. com/


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.