Aug 1, 2008

Burse ale Serviciului Catolic de Schimb Academic (KAAD)

Serviciul Catolic de Schimb Academic (KAAD) din Bonn ofera, cu sprijinul financiar al Ministerului Federal al Afacerilor Externe acordat in cadrul Programului de asistenta pentru Europa de Est, mai multe burse pentru studenti, absolventi de invatamant superior si cercetatori din tarile Europei Centrale si de Est.

Ca fundatie pentru promovarea tinerilor a bisericii catolice, KAAD este una din principalele organizatii de profil din Germania si concomitent cea mai mare fundatie catolica din lume care ofera burse in domeniul academic. Bursele se adreseaza tinerilor care au proiecte concrete de studiu sau cercetare si care se implica la nivel social si religios. Ele sunt destinate exclusiv finantarii stagiilor de studiu si cercetare pe teritoriul Germaniei.

Candidatii pot trimite dosarele doar prin intermediul partenerului national al KAAD din fiecare tara. KAAD organizeaza selectia finala a bursierilor de doua ori pe an, la sfarsitul lunii martie si la sfarsitul lunii septembrie.

Partenerul national al KAAD din Romania este:

Prof. Dr. Walter Kindl
KAAD-Partnergremium
Matei Corvin 2
RO-300086 Timisoara
Tel./Fax: +40 256 592654
erctms@lasting. ro

Informatii suplimentare se gasesc pe pagina de internet:
http://www.kaad. de/deutsch/ inhalt.htm


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.