Jul 19, 2007

CfA: Fenomenologie si teologie la Sibiu si Sambata

Fenomenologie si teologie la Sibiu si Sambata, in perioada 27 august - 5
septembrie

Societatea Romana de Fenomenologie organizeaza la Sibiu, in perioada 27 - 28 august, in cadrul manifestarilor "Sibiu 2007 Capitala Culturala Europeana", conferinta internationala cu titlul "Philosophical Concepts and Religious Metaphors: New Perspectives on Phenomenology and Theology".

Conferinta va fi urmata, in perioada 29 august-5 septembrie, de o scoala de vara internationala care se va tine la Sambata, in judetul Brasov.

La aceste evenimente sunt invitati reputati filozofi si teologi din strainatate, intre care Jean-Yves Lacoste (Franta), John Milbank (Anglia), Jad Hatem (Liban) si Nicholas Loudovikos (Grecia). Scoala de vara de la Sambata este deschisa tinerilor masteranzi si doctoranzi.

Aplicatia, care poate fi trimisa pana la data de 10 august la adresa theology@phenomenol ogy.ro, trebuie sa contina CV-ul candidatului si o scrisoare de intentie. Alte informatii pot fi gasite pe site-ul www.theology. phenomenology. ro

Dr. Cristian CIOCAN
Editor. Studia Phaenomenologica
http://www.studia- phaenomenologica .com/
Fellow of Alexander von Humboldt Foundation
Roman-Herzog Fellowship
http://www.humboldt -foundation. de/
Mailing address:
Humboldt Haus
Sundgauallee 58-00-01
79110 Freiburg im Breisgau
Deutschland Phone: (+49)7618812241

[sursa romstudyabroad]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.