Jul 28, 2007

CfA: Forum pe Dialogul Intercultural - Timisoara [DL: 31 aug]

Anul European al Dialogului Intercultural 2008 incepe la Timisoara !

Institutul Intercultural Timisoara va invita sa participati la Forumul Dialogului Intercultural. Aceasta actiune este sustinuta de catre Departamentul pentru Organizatiile Neguvernamentale al Consiliului Europei, avand drept gazda organizatia timisoreana.

Scopul acestei intalniri este de a intelege complexitatea dialogului intercultural. La acest eveniment vor fi 30 de participanti (10 din tara, 20 din Europa). De-a lungul a 5 zile de lucru, in perioada 18 - 23 Octombrie 2007, grupul va explora dimensiunile dialogului intercultural in contextul realitatilor locale. Se vor folosi atat metode interactive, vizite de studiu cat si prelegeri sustinute de specialisti in domeniu. Evenimentul este un preambul al Anului European al Dialogului Intercultural.

Cheltuielile de masa, cazare si transport sunt acoperite de catre organizatori. Nu este perceputa nici o taxa de participare.

Mai multe informatii si formularul pentru aplicare se afla la adresa

www.intercultural. ro/news/Call_ for_Appl_ ICD_Romania. doc

Formularul este in engleza, insa se poate completa si in romana, deoarece limbile de lucru ale forumului sunt engleza si romana.

Termenul limita pentru trimiterea formularului a celor din Romania este de 31 August 2007 (ignorati termenul scris pe formular - era valabil pentru cei din strainatate) .

Pentru orice fel de informatie va rog nu ezitati sa ne contactati la adresa forum.icd@intercult ural.ro, fax 0256203942 sau numarul de telefon 0743978259.

Va asteptam cu mare drag sa purtam un dialog intercultural,

Romina MATEI
www.intercultural. ro

[sursa eurodesk_info]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.