Jul 11, 2007

Leadership Mondial vs. Leadership Romanesc: 6-7 septembrie 2007

Jim Bagnola, omul care a inspirat NASA, Continental Airlines, NATO, U.S. Department of Defense, Siemens, General Motors, Motorola, The United Nations, vine in Romania!

Te invitam pe 6 si 7 Septembrie la conferinta "Leadership Mondial vs. Leadership Romanesc" sa afli ce, cum, cand, de ce, unde este nevoie de lideri si sa-ti dai seama ca si TU poti fi LIDER!

Vor fi doua zile active, de training, intrebari si interactiune, in care vom incerca sa definim concepte, sa spulberam mituri si sa gasim impreuna aplicabilitatea lor pentru Romania.
In prima zi, Jim Bagnola, Senior Partner, The Leadership Group USA va argumenta, in trei sesiuni de training, ca "Leading is Everybody's Business".

Subiecte: caracteristicile unui lider, diferentele dintre management si leadership, lider nascut/ lider format, moduri de a influenta fara a folosi autoritatea.

Pentru cea de-a doua zi, trei romani de succes, zi de zi lideri in organizatiile lor, vor face o analiza asupra perceptiei liderilor din Romania. Vom vedea daca liderii nostrii sunt diferiti de ai lor, iar la intrebari ne vor raspunde specialisti din business, societate civila si media.

Nu iti promitem ca te facem lider, dar iti garantam faptul ca dupa cele doua zile de training vei fi in punctul in care aplicand informatia expusa vei putea, la randu-ti, sa te indrepti spre succes si sa ii inspiri pe cei cu care lucrezi si interactionezi.

Pentru inregistrari si informatii te rugam sa accesezi website-ul www.leadershipcente r.ro sau sa ne contactezi la datele de mai jos.

Conferinta "Leadership Mondial vs. Leadership Romanesc" este un concept al Fundatiei LEADERS Romania, cu sprijinul HPDI.

Alexandru Gorun
LEADERS Romania
Mobil: 0788127109
Telefon: 021 3110946
Email: alex.gorun@leaders. ro

Valentin Ionescu
LEADERS Romania
Mobil: 0728885506
Telefon: 021 3110946
Email: valentin.ionescu@ leaders.ro

[sursa eurodesk_info]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.

If you want to publish your announcement, please send it to riliescu2000@yahoo.com.