Jul 11, 2007

Mentorship - un nou program dedicat tinerilor între 15 si 25 ani

Organizatia Oricum si Cosmote aduc în lumina reflectoarelor un nou program dedicat tinerilor între 15 si 25 ani. Mentorship este un program de educatie alternativa, un loc de întâlnire în spatiul virtual în care angajatorii devin mentori pentru tinerii care vor sa isi aleaga o profesie. Este locul în care tinerii afla care sunt aptitudinile necesare carierei alese si daca le poseda sau nu.

Programul functioneaza într-un sistem de clase de mentorat. Fiecarui mentor îi este atribuita o clasa de 10 pâna la 15 persoane. Timp de o luna tinerii sunt antrenati pentru viitoarea lor profesie, pun întrebari mentorului, le sunt dezvaluite secretele, pericolele si sunt spulberate miturile meseriei. Sunt invitati în culise, le sunt oferite stagii de practica sau chiar slujbe pe perioada verii.

Primele înscrieri încep în luna iulie, iar clasele de mentorat îsi vor primi învataceii luna de luna pâna în decembrie, urmând ca anul viitor proiectul sa se dezvolte pe mai multe domenii.

Informatii detaliate:
http://www.mentorsh ip.ro/noutati/ 2007/06/ajuta- te-sa-cresti/

[sursa eurodesk_info]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.

If you want to publish your announcement, please send it to riliescu2000@yahoo.com.