Jul 17, 2007

Oferta de training - Fundatia Pro WOMEN Iasi - toamna 2007

Dragi colegi,

Va scriu acest mail pentru a va aduce in atentie noi oportunitati de instruire si dezvoltare personala. Fundatia Pro WOMEN va organiza la Iasi, incepand cu luna septembrie 2007, noi serii de training pe:

- Formare de Fromatori

- Manager de Proiect

Aceste programe sunt rezultatul corelarii expertizei acumulate in sapte ani de activitate, cu nevoile pe care le-am identificat in mediul ONG, in care activam.

Ele sunt concepute pentru a se desfasura pe perioada a 60 de ore, pe parcursul carora participantii vor acumula si cunostintele teoretice necesare, dar, foarte important, vor avea ocazia sa-si probeze practic abilitatile. (raportul fiind: 70% activitati practice si 30% teorie)

La absolvirea lor, participantii vor primi Diplome acreditate MEC si MMSSF, recunoscute la nivel national si international.

Gasiti aici un document de descriere a programului, precum si formularul de inscriere. Va stau la dispozitie pentru orice detalii suplimentare.

Abia astept sa ne vedem la training. Pana atunci, spor si succes in toate,

Ioana Nicusan
Trainer/moderator
Fundatia Pro WOMEN
str. I.C. Bratianu 20-22, Iasi
tel/fax: 0232-210.824
0232-260.154
mobil: 0744-60.41.40
web: www.prowomen. ro

[sursa societatea_civila]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.